Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20241231104432.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • WR U/Chm
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • WR U/jc
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • WR U/jcs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • WR U/dl
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • WR U/jcs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • WR U/DZs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • WA 191/MS
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • LUBL M/ASI
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 282855
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 8320424569 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • praca zbiorowa /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wyd. 2.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 1999.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1940- ).
    • 9
    • KHW
    • 528393
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 56617
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 83-204-2456-9 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 383, [1] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 25 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]
    • a
    • Tytuł (P)
    • Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
    • a
    • Tytuł ujednolicony/tytuł (NP)
    • Podręczniki Akademickie.
    • p
    • Nazwa części/podserii/sekcji (P)
    • Przemysł Spożywczy
    • 9
    • KHW
    • 528394
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664
    • 9
    • UKD
    • 3841
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przemysł spożywczy.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. przy rozdz.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Indeks.
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Przemysł rolno-spożywczy
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • kontrola jakości
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 528405
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • domieszki
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 528406
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność funkcjonalna
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 528408
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność wzbogacona
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 528407
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność wygodna
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 528409
Status udost. Numer inwentarzowy Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Kierowanie
-1BU.232745232745BUW
-1M.297016002983MW
-1M.878316008906MW