KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20171113020700.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

Ł U/AC
Ł U/AC
Ł U/AC
GD U/AEKs
GD 27/BRs
KR U/GZs

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788301187323

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Kowalczyk, Stanisław
(1956- ).
23654

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Bezpieczeństwo i jakość żywności /
Stanisław Kowalczyk.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Wydawnictwo Naukowe PWN,
2016.

710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]

Wydawnictwo Naukowe PWN.
pbl
52648

920 -ISBN [ , ]

978-83-01-18732-3

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

415 s. :
il. ;
24 cm.

336 -Typ zawartości [ , ]

Tekst
txt
rdacontent

337 -Typ mediów [ , ]

Bez urządzenia pośredniczącego
n
rdamedia

338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]

Wolumin
nc
rdacarrier

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

338.439
UDC-P058
1367
Gospodarka żywnościowa.
5367
(438)
(Polska).

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

614.3
2739
UDC-P058
Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. s. 310-328.

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Żywność
jakość.
141143

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Bezpieczeństwo żywności.
201740

650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]

Jakość żywności

650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]

Bezpieczeństwo żywności
201740

650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]

Żywność
ekonomika

650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]

Żywność
normy

650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]

Zaopatrzenie w żywność

650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]

Zanieczyszczenie żywności

650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]

Przepisy o żywności
organizacja i zarządzanie

650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]

Nadzór sanitarny nad żywnością
trendy

650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]

Organizacje międzynarodowe
122594

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Przemysł rolno-spożywczy
kontrola jakości.
126538

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

Żywność
falsyfikacja i inspekcja.
141141

856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,8]

Okładka
http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx003774108.jpg

Egz.

Kierowanie Status udost. Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Data inwentaryzacji Sygnatura Numer inwentarzowy
BUCZ7312535 DietetykaBU.312535
MCZ7 2023-12-12 M.11187