005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20171113020700.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
Ł U/AC
|
|
Ł U/AC
|
|
Ł U/AC
|
|
GD U/AEKs
|
|
GD 27/BRs
|
|
KR U/GZs
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788301187323
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
(1956- ).
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Bezpieczeństwo i jakość żywności /
|
|
Stanisław Kowalczyk.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydawnictwo Naukowe PWN,
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-01-18732-3
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
415 s. :
|
|
il. ;
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
Tekst
|
|
txt
|
|
rdacontent
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
Bez urządzenia pośredniczącego
|
|
rdamedia
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
Wolumin
|
|
rdacarrier
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
338.439
|
|
UDC-P058
|
|
Gospodarka żywnościowa.
|
|
(Polska).
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
614.3
|
|
UDC-P058
|
|
Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. 310-328.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Żywność
|
|
jakość.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Bezpieczeństwo żywności.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
|
Jakość żywności
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
|
Bezpieczeństwo żywności
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
|
Żywność
|
|
ekonomika
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
|
Żywność
|
|
normy
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
|
Zaopatrzenie w żywność
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
|
Zanieczyszczenie żywności
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
|
Przepisy o żywności
|
|
organizacja i zarządzanie
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
|
Nadzór sanitarny nad żywnością
|
|
trendy
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
|
Organizacje międzynarodowe
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Przemysł rolno-spożywczy
|
|
kontrola jakości.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Żywność
|
|
falsyfikacja i inspekcja.
|
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,8]
|
Okładka
|
Egz.
Kierowanie
|
Status udost.
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Data inwentaryzacji
|
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
BUCZ | 7 | 312535 | | Dietetyka | BU.312535 |
MCZ | 7 | | 2023-12-12 | | M.11187 |