KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Bezpieczeństwo i jakość żywności /

Kowalczyk, Stanisław (1956- ).
Stanisław Kowalczyk.
Dietetyka
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.
415 s. : il. ; 24 cm.
2
brak wypożyczeń
Bibliogr. s. 310-328.

978-83-01-18732-3
Wydawnictwo Naukowe PWN.
338.439
614.3




Gospodarka żywnościowa.
Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
(Polska).

 



Żywność -- jakość.
Bezpieczeństwo żywności.
Jakość żywności
Bezpieczeństwo żywności
Żywność -- ekonomika
Żywność -- normy
Zaopatrzenie w żywność
Zanieczyszczenie żywności
Przepisy o żywności -- organizacja i zarządzanie
Nadzór sanitarny nad żywnością -- trendy
Organizacje międzynarodowe
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Żywność -- falsyfikacja i inspekcja.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Okładka - http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx003774108.jpg

Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia (M.11187) Wolny dostęp 2003600111877 -
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.312535)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000103125356 -
Rekord:
ISBN: