|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20161124000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
|
|
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
|
041 -Język dokumentu [1, ]
|
polski
|
|
rosyjski
|
|
słowacki
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
16024
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788365096296
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
|
Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne :
|
|
bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia.
|
|
[T.] 1 /
|
|
Natalia Anna Fechner, Ewa Misterska (red. nauk.).
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Poznań :
|
|
Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Red.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Red.
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-65096-29-6
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
298 s. :
|
|
fot., il., tab., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
351.77(438)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
614
|
|
UDC-P058
|
|
Zdrowie i bezpieczeństwo publiczne.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr., netogr. przy rozdz.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Zbiór prac.
|
546 -Uwaga dot. języka [ , ]
|
Tekst częśc. ros., słow.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
BEZPIECZŃSTWO ŻYWNOŚCIOWE
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
ZDROWIE PUBLICZNE
|
Egz.
Kierowanie
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
BUCZ | 308244 | 7 | Dietetyka | BU.308244 |
|