Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne : bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia. [T.] 1 / Natalia Anna Fechner, Ewa Misterska (red. nauk.).

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20161124000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Iwona,Cichoń
041 -Język dokumentu [1, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
    • a
    • Język tekstu (P)
    • rosyjski
    • a
    • Język tekstu (P)
    • słowacki
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 16024
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788365096296 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia.
    • n
    • Oznaczenie części (P)
    • [T.] 1 /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Natalia Anna Fechner, Ewa Misterska (red. nauk.).
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Poznań :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2015.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-65096-29-6 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 298 s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • fot., il., tab., wykr. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 351.77(438)
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 614
    • 9
    • UKD
    • 2730
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Zdrowie i bezpieczeństwo publiczne.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr., netogr. przy rozdz.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Zbiór prac.
546 -Uwaga dot. języka [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. języka
    • Tekst częśc. ros., słow.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • BEZPIECZŃSTWO ŻYWNOŚCIOWE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ZDROWIE PUBLICZNE
Status udost. Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Numer inwentarzowy Kierowanie Sygnatura
7308244BU.308244BUCZDietetyka