|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20181003000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Janina, Fendor
|
|
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
23816
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788320036039
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
(1924-2011).
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Bromatologia :
|
|
zarys nauki o żywności i żywieniu /
|
|
Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 1 (dodr.)
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-200-3603-9
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
464, [1] s. :
|
|
tab., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.1/.5
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. 448-[451].
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Podręcznik akademicki.
|
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]
|
Dla studentów wydziałów farmaceutycznych oraz nauki o zdrowiu, akademii medycznych oraz innych uczelni.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
ODŻYWIANIE
|
|
higiena
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
|
692 -Pole lokalne [ , ]
Egz.
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
280603 | BUCZ | BU.280603 | 7 | Dietetyka |
281605 | BUW | BU.281605 | -1 | |
16008932 | MCZ | M.8809 | 7 | |
16008731 | MW | M.8608 | -1 | |
16008933 | MW | M.8810 | -1 | |
16008934 | MW | M.8811 | -1 | |
16008935 | MW | M.8812 | -1 | |
|