Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
-
- @
- pole kontrolne
- 20181003000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Janina, Fendor
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 23816
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Gertig, Henryk
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1924-2011).
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wyd. 1 (dodr.)
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Warszawa :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
-
- c
- Data wydania (P)
- 2007.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Przysławski, Juliusz.
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 464, [1] s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- tab., wykr. ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 613.1/.5
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. s. 448-[451].
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Podręcznik akademicki.
-
- a
- Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
- Dla studentów wydziałów farmaceutycznych oraz nauki o zdrowiu, akademii medycznych oraz innych uczelni.
-
- a
- Wartość pola
- ODŻYWIANIE
-
- x
- Określnik rzeczowy
- higiena
-
- a
- Wartość pola
- PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [0, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Sygnatura | Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Numer inwentarzowy | Status udost. | Kierowanie |
---|---|---|---|---|
Dietetyka | 280603 | BU.280603 | 7 | BUCZ |
281605 | BU.281605 | -1 | BUW | |
16008932 | M.8809 | 7 | MCZ | |
16008731 | M.8608 | -1 | MW | |
16008933 | M.8810 | -1 | MW | |
16008934 | M.8811 | -1 | MW | |
16008935 | M.8812 | -1 | MW |