Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20181003000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Janina, Fendor
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 23816
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788320036039 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Gertig, Henryk
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1924-2011).
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Bromatologia : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • zarys nauki o żywności i żywieniu /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wyd. 1 (dodr.)
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2007.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-200-3603-9 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 464, [1] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • tab., wykr. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.1/.5
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. s. 448-[451].
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Podręcznik akademicki.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
    • Dla studentów wydziałów farmaceutycznych oraz nauki o zdrowiu, akademii medycznych oraz innych uczelni.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ODŻYWIANIE
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • higiena
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
Sygnatura Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Numer inwentarzowy Status udost. Kierowanie
Dietetyka280603BU.2806037BUCZ
 281605BU.281605-1BUW
 16008932M.88097MCZ
 16008731M.8608-1MW
 16008933M.8810-1MW
 16008934M.8811-1MW
 16008935M.8812-1MW