KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20181003000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Janina, Fendor
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

23816

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788320036039

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Gertig, Henryk
(1924-2011).

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Bromatologia :
zarys nauki o żywności i żywieniu /
Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 1 (dodr.)

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
2007.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Przysławski, Juliusz.

920 -ISBN [ , ]

978-83-200-3603-9

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

464, [1] s. :
tab., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.1/.5

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. s. 448-[451].

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Podręcznik akademicki.

521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]

Dla studentów wydziałów farmaceutycznych oraz nauki o zdrowiu, akademii medycznych oraz innych uczelni.

692 -Pole lokalne [ , ]

ODŻYWIANIE
higiena

692 -Pole lokalne [ , ]

PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ

Egz.

Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Kierowanie Numer inwentarzowy Status udost. Sygnatura
280603BUCZBU.2806037Dietetyka
281605BUWBU.281605-1 
16008932MCZM.88097 
16008731MWM.8608-1 
16008933MWM.8810-1 
16008934MWM.8811-1 
16008935MWM.8812-1