Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.

Opis

Autor:
Gertig, Henryk (1924-2011).
Hasło dodatkowe:
Przysławski, Juliusz.
Wydanie:
Wyd. 1 (dodr.)
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
w roku:
2007.
Opis fizyczny:
464, [1] s. : tab., wykr. ; 24 cm.
UKD:
613.1/.5
Uwagi:
Bibliogr. s. 448-[451].
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
Dla studentów wydziałów farmaceutycznych oraz nauki o zdrowiu, akademii medycznych oraz innych uczelni.
ISBN:
978-83-200-3603-9

Szukaj

Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.8812 Dostępny M.8812 Dostępny 23/06/2025 Zamów
MW M.8811 Dostępny M.8811 Dostępny 17/06/2025 Zamów
MW M.8810 Dostępny M.8810 Dostępny 18/06/2025 Zamów
MW M.8608 Dostępny M.8608 Dostępny 10/06/2019 Zamów
MCZ M.8809 Wolny dostęp M.8809 Wolny dostęp 10/06/2019 -
BUW BU.281605 Dostępny BU.281605 Dostępny 10/06/2019 Zamów
BUCZ BU.280603 Wolny dostęp BU.280603 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -