Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
- Autor:
- Gertig, Henryk (1924-2011).
- Hasło dodatkowe:
- Przysławski, Juliusz.
- Wydanie:
- Wyd. 1 (dodr.)
- Miejsce:
- Warszawa :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
- w roku:
- 2007.
- Opis fizyczny:
- 464, [1] s. : tab., wykr. ; 24 cm.
- UKD:
- 613.1/.5
- Uwagi:
-
Bibliogr. s. 448-[451].
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
Dla studentów wydziałów farmaceutycznych oraz nauki o zdrowiu, akademii medycznych oraz innych uczelni.
- ISBN:
- 978-83-200-3603-9
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MW M.8812 Dostępny | M.8812 | Dostępny | Zamów | |||
MW M.8811 Dostępny | M.8811 | Dostępny | Zamów | |||
MW M.8810 Dostępny | M.8810 | Dostępny | Zamów | |||
MW M.8608 Dostępny | M.8608 | Dostępny | Zamów | |||
MCZ M.8809 Wolny dostęp | M.8809 | Wolny dostęp | - | |||
BUW BU.281605 Dostępny | BU.281605 | Dostępny | Zamów | |||
BUCZ BU.280603 Wolny dostęp | BU.280603 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |