KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu /

Gertig, Henryk (1924-2011).
Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
Wyd. 1 (dodr.)
Dietetyka
Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2007.
464, [1] s. : tab., wykr. ; 24 cm.
7
brak wypożyczeń
Bibliogr. s. 448-[451].

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.

Dla studentów wydziałów farmaceutycznych oraz nauki o zdrowiu, akademii medycznych oraz innych uczelni.

978-83-200-3603-9
Przysławski, Juliusz.
613.1/.5


 



ODŻYWIANIE -- higiena
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8812) wypożyczona 24/09/2024 20/03/2024 2003600088124 Zarezerwuj
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8811) Dostępny 16/12/2022 2003600088117 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8810) Dostępny 10/06/2019 2003600088100 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia (M.8809) Wolny dostęp 10/06/2019 2003600088094 -
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8608) Dostępny 10/06/2019 2003600086083 Zamów
Biblioteka Uniwersytecka - Wypożyczalnia (BU.281605) Dostępny 10/06/2019 2000102816057 Zamów
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.280603)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000102806034 -
Rekord:
ISBN: