Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Emilia Barbara Cybulska [et al.] \5\.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20160420000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Janina, Fendor
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 27206
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788320432725 Find
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788320432732 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Cybulska, Emilia Barbara.
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Chemia żywności : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • praca zbiorowa.
    • n
    • Oznaczenie części (P)
    • T. 1,
    • p
    • Nazwa części (P)
    • Składniki żywności /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Emilia Barbara Cybulska [et al.] \5\.
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wyd. 5 zm.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
    • c
    • Data wydania (P)
    • [2007].
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (chemia).
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1930- ).
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1930- )
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-204-3272-5 Find
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-204-3273-2 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 233 s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il., tab., wykr. 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 543
    • 9
    • UKD
    • 2321
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Chemia analityczna.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664
    • 9
    • UKD
    • 3841
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przemysł spożywczy.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. przy rozdz.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Podręcznik akademicki.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • chemia
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • technologia
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Sygnatura Status udost. Kierowanie Numer inwentarzowy
277665Dietetyka7BUCZBU.277665
16006018 -1MWM.5932
16006019 -1MWM.5933