KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Chemia żywności : praca zbiorowa.T. 1, Składniki żywności /

Cybulska, Emilia Barbara.
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Emilia Barbara Cybulska [et al.] \5\.
Wyd. 5 zm.
Dietetyka
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, [2007].
233 s. : il., tab., wykr. 24 cm.
3
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.

978-83-204-3272-5
Grabowska, Janina (chemia).
Palka, Krystyna.
Rutkowski, Antoni.
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ).
Synowiecki, Józef.
Wilska-Jeszka, Jadwiga.
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
543
664




Chemia analityczna.
Przemysł spożywczy.

 



PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ -- chemia
ŻYWNOŚĆ -- technologia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.5933) Dostępny 10/06/2019 2003600059339 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.5932) Dostępny 26/09/2022 2003600059322 Zamów
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.277665)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000102776658 -
Rekord:
ISBN: