KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20160420000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Janina, Fendor
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

27209

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788320432725

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788320432756

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Drozdowski, Bronisław.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Chemia żywności :
praca zbiorowa.
T. 2,
Sacharydy, lipidy i białka /
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.] \5\.

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 5 zm.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
[2007].

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Sikorski, Zdzisław Edmund
(1930- ).

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Synowiecki, Józef.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Tomasik, Piotr
(1937- ).

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Sikorski, Zdzisław Edmund
(1930- )
Red.

920 -ISBN [ , ]

978-83-204-3272-5

920 -ISBN [ , ]

978-83-204-3275-6

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

303 s. :
rys., tab., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

543
2321
UDC-P058
Chemia analityczna.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664
3841
UDC-P058
Przemysł spożywczy.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. przy rozdz.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Podręcznik akademicki.

692 -Pole lokalne [ , ]

PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
chemia

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
technologia

Egz.

Status udost. Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura
7277666BUCZBU.277666Dietetyka
-116006020MWM.5934 
-116006021MWM.5935