Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.] \5\.
- Autor:
- Drozdowski, Bronisław.
- Hasło dodatkowe:
- Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ).
- Hasło dodatkowe:
- Synowiecki, Józef.
- Hasło dodatkowe:
- Tomasik, Piotr (1937- ).
- Hasło dodatkowe:
- Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
- Wydanie:
- Wyd. 5 zm.
- Miejsce:
- Warszawa :
- Wydany przez :
- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
- w roku:
- [2007].
- Opis fizyczny:
- 303 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
- UKD:
-
543
664 - Uwagi:
-
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
- ISBN:
- 978-83-204-3272-5