Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.] \5\.

Opis

Autor:
Drozdowski, Bronisław.
Hasło dodatkowe:
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ).
Hasło dodatkowe:
Synowiecki, Józef.
Hasło dodatkowe:
Tomasik, Piotr (1937- ).
Hasło dodatkowe:
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
Wydanie:
Wyd. 5 zm.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
w roku:
[2007].
Opis fizyczny:
303 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
UKD:
543
664
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
ISBN:
978-83-204-3272-5

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.5935 Dostępny M.5935 Dostępny 10/06/2019 Zamów
MW M.5934 Dostępny M.5934 Dostępny 26/09/2022 Zamów
BUCZ BU.277666 Wolny dostęp BU.277666 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -