KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Chemia żywności : praca zbiorowa.T. 2, Sacharydy, lipidy i białka /

Drozdowski, Bronisław.
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.] \5\.
Wyd. 5 zm.
Dietetyka
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, [2007].
303 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
3
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.

978-83-204-3272-5
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ).
Synowiecki, Józef.
Tomasik, Piotr (1937- ).
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
543
664




Chemia analityczna.
Przemysł spożywczy.

 



PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ -- chemia
ŻYWNOŚĆ -- technologia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.5935) Dostępny 10/06/2019 2003600059353 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.5934) Dostępny 26/09/2022 2003600059346 Zamów
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.277666)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000102776665 -
Rekord:
ISBN: