Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.] \5\.
-
- @
- pole kontrolne
- 20160420000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Janina, Fendor
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 27211
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Babicz-Zielińska, Ewa.
-
- b
- Ciąg dalszy tytułu (NP)
- praca zbiorowa.
-
- n
- Oznaczenie części (P)
- T. 3,
-
- p
- Nazwa części (P)
- Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /
-
- c
- Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
- pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.] \5\.
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wyd. 5 zm.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Warszawa :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
-
- c
- Data wydania (P)
- [2007].
-
- a
- Nazwa osobowa
- Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Drozdowski, Bronisław.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Piotrowska, Barbara
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (chemia żywności).
-
- a
- Nazwa osobowa
- Przybyłowski, Piotr
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1946- ).
-
- a
- Nazwa osobowa
- Sikorski, Zdzisław Edmund
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1930- )
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Red.
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 246 s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- il., tab., wykr. ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 543
-
- 9
- UKD
- 2321
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Chemia analityczna.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 664
-
- 9
- UKD
- 3841
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Przemysł spożywczy.
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. przy rozdz.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Podręcznik akademicki.
-
- a
- Wartość pola
- PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- chemia
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- technologia
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [0, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] |
|
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Kierowanie | Numer inwentarzowy | Status udost. | Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Sygnatura |
---|---|---|---|---|
BUCZ | BU.277667 | 7 | 277667 | Dietetyka |
MW | M.5936 | -1 | 16006022 | |
MW | M.5937 | -1 | 16006023 |