|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20160420000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Janina, Fendor
|
|
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
27211
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788320432725
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788320432763
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Chemia żywności :
|
|
praca zbiorowa.
|
|
T. 3,
|
|
Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /
|
|
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.] \5\.
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 5 zm.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
|
|
[2007].
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
(chemia żywności).
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
(1946- ).
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
(1930- )
|
|
Red.
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-204-3272-5
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-204-3276-3
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
246 s. :
|
|
il., tab., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
543
|
|
UDC-P058
|
|
Chemia analityczna.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664
|
|
UDC-P058
|
|
Przemysł spożywczy.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. przy rozdz.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Podręcznik akademicki.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
chemia
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
technologia
|
Egz.
Sygnatura
|
Status udost.
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
Dietetyka | 7 | 277667 | BU.277667 | BUCZ |
| -1 | 16006022 | M.5936 | MW |
| -1 | 16006023 | M.5937 | MW |
|