Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.] \5\.
- Autor:
- Babicz-Zielińska, Ewa.
- Hasło dodatkowe:
- Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka.
- Hasło dodatkowe:
- Drozdowski, Bronisław.
- Hasło dodatkowe:
- Piotrowska, Barbara (chemia żywności).
- Hasło dodatkowe:
- Przybyłowski, Piotr (1946- ).
- Hasło dodatkowe:
- Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
- Wydanie:
- Wyd. 5 zm.
- Miejsce:
- Warszawa :
- Wydany przez :
- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
- w roku:
- [2007].
- Opis fizyczny:
- 246 s. : il., tab., wykr. ; 24 cm.
- UKD:
-
543
664 - Uwagi:
-
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
- ISBN:
- 978-83-204-3272-5