Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.] \5\.

Opis

Autor:
Babicz-Zielińska, Ewa.
Hasło dodatkowe:
Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka.
Hasło dodatkowe:
Drozdowski, Bronisław.
Hasło dodatkowe:
Piotrowska, Barbara (chemia żywności).
Hasło dodatkowe:
Przybyłowski, Piotr (1946- ).
Hasło dodatkowe:
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
Wydanie:
Wyd. 5 zm.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
w roku:
[2007].
Opis fizyczny:
246 s. : il., tab., wykr. ; 24 cm.
UKD:
543
664
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
ISBN:
978-83-204-3272-5

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.5937 Dostępny M.5937 Dostępny 03/03/2021 Zamów
MW M.5936 Dostępny M.5936 Dostępny 26/09/2022 Zamów
BUCZ BU.277667 Wolny dostęp BU.277667 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -