|
Chemia żywności : praca zbiorowa.T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /
|
|
Babicz-Zielińska, Ewa.
|
|
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.] \5\. |
|
Wyd. 5 zm.
|
|
Dietetyka
|
|
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, [2007].
|
|
246 s. :
il., tab., wykr. ;
24 cm.
|
|
3
|
|
brak wypożyczeń
|
|
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany. Podręcznik akademicki.
|
|
978-83-204-3272-5
|
|
Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka.
|
|
Drozdowski, Bronisław.
|
|
Piotrowska, Barbara (chemia żywności).
|
|
Przybyłowski, Piotr (1946- ).
|
|
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
|
|
543
664
|
|
|