KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Chemia żywności : praca zbiorowa.T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /

Babicz-Zielińska, Ewa.
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.] \5\.
Wyd. 5 zm.
Dietetyka
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, [2007].
246 s. : il., tab., wykr. ; 24 cm.
3
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.

978-83-204-3272-5
Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka.
Drozdowski, Bronisław.
Piotrowska, Barbara (chemia żywności).
Przybyłowski, Piotr (1946- ).
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
543
664




Chemia analityczna.
Przemysł spożywczy.

 



PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ -- chemia
ŻYWNOŚĆ -- technologia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.5937) Dostępny 03/03/2021 2003600059377 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.5936) Dostępny 26/09/2022 2003600059360 Zamów
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.277667)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000102776672 -
Rekord:
ISBN: