Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych / Sylwia Sady ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20241231092917.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • POZN 004/LK
    • b
    • Język katalogowania
    • pol
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • POZN 004/LKs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KR 93/MPs
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
    • b
    • Język streszczeń lub abstraktu (P)
    • angielski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788382111712 Find
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788382111729 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • eISBN Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Sady, Sylwia.
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Autor
    • 9
    • KHW
    • 528502
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Sylwia Sady ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Poznań :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo UEP,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2023.
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Instytucja sprawcza
    • 9
    • KHW
    • 522425
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • b
    • Nazwa jednostki podrzędnej (P)
    • Wydawnictwo.
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 62085
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-8211-171-2 Find
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-8211-172-9 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • eISBN Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 187 stron :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • ilustracje kolorowe ;
    • c
    • Format (NP)
    • 25 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3841
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przemysł spożywczy.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3102
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 621.798
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Opakowania. Urządzenia do opakowania. Opakowalnictwo. Pojemniki.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3536
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 634.7
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Krzewy jagodowe. Owoce drobne. Owoce jagodowe. Maliny. Jeżyny. Porzeczki. Agrest. Jagody leśne. Borówki. Żurawiny.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliografia na stronach 157-177.
530 -Uwaga dot. innej postaci fizycznej dokumentu [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. innej postaci fizycznej dokumentu
    • Dostępne również w formie elektronicznej.
536 -Uwaga dot. finansowania książki [ , ]
    • a
    • Tekst uwagi
    • Publikacja dofinansowana ze środków budżetu państwa w ramach programu Ministra Edukacji i Nauki pod nazwą Doskonała Nauka nr projektu
    • d
    • Numer programu, zadania, pracy
    • DNM/SP/548380/2022
546 -Uwaga dot. języka [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. języka
    • Streszczenie angielskie.
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • opakowania
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • innowacje.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 528517
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Makuchy
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • wykorzystanie.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 528516
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]
Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji Status udost. Kierowanie
M.115542024-05-09-1MW