Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności / Ewa Kisielewska, Monika Kordowska-Wiater.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20241231104958.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • LUBL 58/MN
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • LUBL 58/MN
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • LUBL 58/MN
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788372592347 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Kisielewska, Ewa.
    • 9
    • KHW
    • 528734
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Ewa Kisielewska, Monika Kordowska-Wiater.
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wyd. 3 zm. i rozsz.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Lublin :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2015.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • 9
    • KHW
    • 528735
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • b
    • Nazwa jednostki podrzędnej (P)
    • Wydawnictwo.
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 85812
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-7259-234-7 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 204, [1] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2523
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 579
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Mikrobiologia.
    • 4
    • UKD2
    • 5376
    • x
    • Poddział wspólny
    • (075.8)
    • c
    • Dopowiedzenie poddz. wspólnego
    • (Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty).
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Zawiera wykaz cytowanych norm i rozporządzeń.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Literatura s. 199-200.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
    • a
    • Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
    • Dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, biotechnologii oraz dietetyki.
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Mikrobiologia
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki laboratoryjne.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 528767
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • mikrobiologia
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki laboratoryjne.
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • kaba
    • 9
    • KHW
    • 527280
Status udost. Kierowanie Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji
-1BUWBU.3239752024-06-19