Handbook of starch science and technology / edited by Ming Miao, Long Chen, and James N. BeMiller.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20250526114417.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/LKM
    • b
    • Język katalogowania
    • pol
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • CZĘST 010/LKM
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/LKM
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/RŁ
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
    • a
    • Kraj miejsca wydania
    • Stany Zjednoczone po 1988
    • a
    • Kraj miejsca wydania
    • Wielka Brytania po 1988
046 -Czas powstania dzieła [ , ]
    • k
    • data najwcześniejsza powstania dzieła (NP)
    • 2025
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9781032683690 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • (hbk) Find
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • z
    • Błędny ISBN (P)
    • 9781032734743 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • (pbk) Find
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • z
    • Błędny ISBN (P)
    • 9781003464396 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • (ebk) Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Handbook of starch science and technology / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • edited by Ming Miao, Long Chen, and James N. BeMiller.
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • First edition.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Boca Raton ;
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • London :
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • New York :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • CRC Press, Taylor & Francis Group,
    • c
    • Data wydania (P)
    • © 2025.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Redakcja
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Redakcja
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1933- ).
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Redakcja
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 93628
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-1-032-68369-0 (hbk) Find
920 -ISBN [ , ]
    • z
    • Błędny ISBN
    • 978-1-032-73474-3 (pbk) Find
920 -ISBN [ , ]
    • z
    • Błędny ISBN
    • 978-1-032-46439-6 (ebk) Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • XI, [1], 369 stron :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • ilustracje kolorowe ;
    • c
    • Format (NP)
    • 29 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
380 -Forma dzieła [ , ]
    • a
    • postać fizyczna / rodzaj literacki / odmiana piśmiennictwa
    • Książki
380 -Forma dzieła [ , ]
    • a
    • postać fizyczna / rodzaj literacki / odmiana piśmiennictwa
    • Publikacje naukowe
385 -Grupa odbiorców [ , ]
    • a
    • Deskryptor przedmiotowy
    • Technolodzy żywności
385 -Grupa odbiorców [ , ]
    • a
    • Deskryptor przedmiotowy
    • Biotechnolodzy
388 -Czas powstania – zakresy chronologiczne [ , ]
    • a
    • Czas powstania dzieła
    • 2001-
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3847
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664.2
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Skrobia. Surowce zawierające skrobię. Krochmalnictwo.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • Druk dwuszpaltowy.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
    • a
    • Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
    • Dla naukowców i technologów pracujących w dziedzinie rolnictwa, biotechnologii, żywności, farmaceutyki, inżynierii chemicznej, żywienia i zdrowia człowieka.
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Skrobia
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • DBN
655 -Nazwa formy/rodzaju/gatunku [ ,7]
    • a
    • Hasło
    • Opracowanie
    • 2
    • Kod źródła hasła lub terminu
    • DBN
    • 9
    • KHW
    • 533078
658 -Dziedzina i ujęcie [ , ]
    • a
    • Deskryptor ujęciowy
    • Rolnictwo i leśnictwo
658 -Dziedzina i ujęcie [ , ]
    • a
    • Deskryptor ujęciowy
    • Biologia
658 -Dziedzina i ujęcie [ , ]
    • a
    • Deskryptor ujęciowy
    • Chemia
658 -Dziedzina i ujęcie [ , ]
    • a
    • Deskryptor ujęciowy
    • Nauka i badania
Status udost. Kierowanie Data inwentaryzacji Numer inwentarzowy
-7MW2025-05-07M.12358