Handbook of starch science and technology / edited by Ming Miao, Long Chen, and James N. BeMiller.

Opis

Hasło dodatkowe:
Miao, Ming. Redakcja
Hasło dodatkowe:
Chen, Long. Redakcja
Hasło dodatkowe:
BeMiller, James Noble (1933- ). Redakcja
Hasło dodatkowe:
Taylor & Francis (Londyn). Wydawca
Wydanie:
First edition.
Miejsce:
New York :
Wydany przez :
CRC Press, Taylor & Francis Group,
w roku:
© 2025.
Opis fizyczny:
XI, [1], 369 stron : ilustracje kolorowe ; 29 cm.
UKD:
664.2
Uwagi:
Druk dwuszpaltowy.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla naukowców i technologów pracujących w dziedzinie rolnictwa, biotechnologii, żywności, farmaceutyki, inżynierii chemicznej, żywienia i zdrowia człowieka.
ISBN:
978-1-032-68369-0 (hbk)

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):

Hasła przedmiotowe:






Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.12358 Do odbioru M.12358 wypożyczona 20/05/2026 15/05/2025 -