Handbook of starch science and technology / edited by Ming Miao, Long Chen, and James N. BeMiller.
- Hasło dodatkowe:
- Miao, Ming. Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- Chen, Long. Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- BeMiller, James Noble (1933- ). Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- Taylor & Francis (Londyn). Wydawca
- Wydanie:
- First edition.
- Miejsce:
- New York :
- Wydany przez :
- CRC Press, Taylor & Francis Group,
- w roku:
- © 2025.
- Opis fizyczny:
- XI, [1], 369 stron : ilustracje kolorowe ; 29 cm.
- UKD:
- 664.2
- Uwagi:
-
Druk dwuszpaltowy.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla naukowców i technologów pracujących w dziedzinie rolnictwa, biotechnologii, żywności, farmaceutyki, inżynierii chemicznej, żywienia i zdrowia człowieka.
- ISBN:
- 978-1-032-68369-0 (hbk)
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MW M.12358 Do odbioru | M.12358 | wypożyczona | 20/05/2026 | - |