Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej \2\.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20151102000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • CZĘST 010/Iwona,Cichoń
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 7111
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788371606908 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Analiza żywności : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej \2\.
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wyd. 2 popr.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • [Poznań] :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
    • c
    • Data wydania (P)
    • [2013].
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-7160-690-8 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 128 s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • rys., tab. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 543
    • 9
    • UKD
    • 2321
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Chemia analityczna.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664
    • 9
    • UKD
    • 3841
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przemysł spożywczy.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. przy rozdz.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. zawartości książki
    • Podręcznik akademicki.
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • CHEMIA ANALITYCZNA
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • stosowanie
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • badanie
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • metody
Kierowanie Status udost. Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Numer inwentarzowy Sygnatura
BUCZ7304604BU.304604Dietetyka