KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20151102000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
CZĘST 010/Iwona,Cichoń

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

7111

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788371606908

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Analiza żywności :
wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej \2\.

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 2 popr.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

[Poznań] :
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
[2013].

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Nogala-Kałucka, Małgorzata
Red.

920 -ISBN [ , ]

978-83-7160-690-8

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

128 s. :
rys., tab. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

543
2321
UDC-P058
Chemia analityczna.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664
3841
UDC-P058
Przemysł spożywczy.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. przy rozdz.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Podręcznik akademicki.

692 -Pole lokalne [ , ]

CHEMIA ANALITYCZNA
stosowanie

692 -Pole lokalne [ , ]

PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
badanie
metody

Egz.

Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Status udost.
BUCZBU.304604Dietetyka3046047