005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20151102000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
|
|
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
7111
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788371606908
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
|
Analiza żywności :
|
|
wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
|
|
pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej \2\.
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 2 popr.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
[Poznań] :
|
|
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
|
|
[2013].
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Red.
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-7160-690-8
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
128 s. :
|
|
rys., tab. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
543
|
|
UDC-P058
|
|
Chemia analityczna.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664
|
|
UDC-P058
|
|
Przemysł spożywczy.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. przy rozdz.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Podręcznik akademicki.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
CHEMIA ANALITYCZNA
|
|
stosowanie
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
badanie
|
|
metody
|
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Status udost.
|
BUCZ | BU.304604 | Dietetyka | 304604 | 7 |