Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej \2\.
-
- @
- pole kontrolne
- 20151102000000.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- CZĘST 010/Iwona,Cichoń
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nr kolejny z bazy źródłowej
- 7111
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wyd. 2 popr.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- [Poznań] :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
-
- c
- Data wydania (P)
- [2013].
-
- a
- Nazwa osobowa
- Nogala-Kałucka, Małgorzata
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Red.
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 128 s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- rys., tab. ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 543
-
- 9
- UKD
- 2321
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Chemia analityczna.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 664
-
- 9
- UKD
- 3841
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Przemysł spożywczy.
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. przy rozdz.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Dokument drukowany.
-
- a
- Uwaga dot. zawartości książki
- Podręcznik akademicki.
-
- a
- Wartość pola
- CHEMIA ANALITYCZNA
-
- x
- Określnik rzeczowy
- stosowanie
-
- a
- Wartość pola
- PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
-
- a
- Wartość pola
- ŻYWNOŚĆ
-
- x
- Określnik rzeczowy
- badanie
-
- x
- Określnik rzeczowy
- metody
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [0, ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0] | |
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
692 -Pole lokalne [ , ] |
|
Kierowanie | Status udost. | Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Numer inwentarzowy | Sygnatura |
---|---|---|---|---|
BUCZ | 7 | 304604 | BU.304604 | Dietetyka |