Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej \2\.
- Hasło dodatkowe:
- Nogala-Kałucka, Małgorzata Red.
- Wydanie:
- Wyd. 2 popr.
- Miejsce:
- [Poznań] :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
- w roku:
- [2013].
- Opis fizyczny:
- 128 s. : rys., tab. ; 24 cm.
- UKD:
-
543
664 - Uwagi:
-
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
- ISBN:
- 978-83-7160-690-8
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUCZ BU.304604 Wolny dostęp | BU.304604 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |