Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej \2\.

Opis

Hasło dodatkowe:
Nogala-Kałucka, Małgorzata Red.
Wydanie:
Wyd. 2 popr.
Miejsce:
[Poznań] :
Wydany przez :
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
w roku:
[2013].
Opis fizyczny:
128 s. : rys., tab. ; 24 cm.
UKD:
543
664
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
ISBN:
978-83-7160-690-8

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUCZ BU.304604 Wolny dostęp BU.304604 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -