KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /

pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej \2\.
Wyd. 2 popr.
Dietetyka
[Poznań] : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, [2013].
128 s. : rys., tab. ; 24 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.

978-83-7160-690-8
Nogala-Kałucka, Małgorzata Red.
543
664




Chemia analityczna.
Przemysł spożywczy.

 



CHEMIA ANALITYCZNA -- stosowanie
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ -- badanie -- metody

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.304604)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000103046040 -
Rekord:
ISBN: