KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia życia /

redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.
Dietetyka
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2020.
296 stron : ilustracje ; 24 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

978-83-01-21299-5
Witczak, Agata. Redaktor
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
Wydawnictwo Naukowe PWN.
614.3
664.014
613.2
338.439




Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
Skład chemiczny żywności.
Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.
Gospodarka żywnościowa.

 



Substancje niebezpieczne.
Żywność.
Higiena żywności.
Pasożyty.
Alergeny.

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.316950)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000103169503 -
Rekord:
ISBN: