Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.
- Autor:
- Kowalczyk, Stanisław (1956- ).
- Hasło dodatkowe:
- Wydawnictwo Naukowe PWN.
- Miejsce:
- Warszawa :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Naukowe PWN,
- w roku:
- 2016.
- Opis fizyczny:
- 415 s. : il. ; 24 cm.
- UKD:
-
338.439
(438)
614.3 - Uwagi:
-
Bibliogr. s. 310-328.
- ISBN:
- 978-83-01-18732-3
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MCZ M.11187 Wolny dostęp | M.11187 | Wolny dostęp | - | |||
BUCZ BU.312535 Wolny dostęp | BU.312535 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |