Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.

Opis

Autor:
Kowalczyk, Stanisław (1956- ).
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwo Naukowe PWN.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwo Naukowe PWN,
w roku:
2016.
Opis fizyczny:
415 s. : il. ; 24 cm.
UKD:
338.439 (438)
614.3
Uwagi:
Bibliogr. s. 310-328.
ISBN:
978-83-01-18732-3

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):



Hasła przedmiotowe:




Rodzaj dokumentu:
URL:
Okładka - http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx003774108.jpg

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MCZ M.11187 Wolny dostęp M.11187 Wolny dostęp -
BUCZ BU.312535 Wolny dostęp BU.312535 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -