Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jadwiga Kowalewska-Piontas, Jacek Leman, Arnold Reps, Anna Sałek, Tomasz Twardowski, Wiesław Wzorek.

Opis

Hasło dodatkowe:
Bednarski, Włodzimierz (1943- ). Redakcja
Hasło dodatkowe:
Reps, Arnold. Redakcja
Hasło dodatkowe:
Babuchowski, Andrzej (1949- ). Autor
Hasło dodatkowe:
Jędrychowski, Lucjan. Autor
Hasło dodatkowe:
Leman, Jacek. Autor
Hasło dodatkowe:
Twardowski, Tomasz (1949- ). Autor
Hasło dodatkowe:
Wzorek, Wiesław. Autor
Hasło dodatkowe:
Kowalewska-Piontas, Jadwiga. Autor
Hasło dodatkowe:
Sałek, Anna Teresa. Autor
Hasło dodatkowe:
Adamczak, Marek. Autor
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydanie:
Wydanie II zmienione - 1 dodruk (PWN).
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwo Naukowe PWN,
w roku:
2017.
Opis fizyczny:
498 stron : ilustracje ; 24 cm.
UKD:
577 (075.8)
579.67 (075.8)
663 (075.8)
664 (075.8)
Uwagi:
Nazwy autorów na stronie przytytułowej.
Na stronie tytułowej, okładce i grzbiecie także: "Wydawnictwo WNT".
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dostępne również w formie elektronicznej.
ISBN:
978-83-01-19362-1

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):





Hasła przedmiotowe:

Rodzaj dokumentu:
URL:
Spis treści - http://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2017/09/100000303156/100000303156_Bednarski_BiotechnologiaZywnosci.pdf
https://libra.ibuk.pl/book/195274

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.11193 Dostępny M.11193 wypożyczona 25/09/2025 25/03/2025 Zarezerwuj
MCZ M.11194 Wolny dostęp M.11194 Wolny dostęp -