Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jadwiga Kowalewska-Piontas, Jacek Leman, Arnold Reps, Anna Sałek, Tomasz Twardowski, Wiesław Wzorek.
- Hasło dodatkowe:
- Bednarski, Włodzimierz (1943- ). Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- Reps, Arnold. Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- Babuchowski, Andrzej (1949- ). Autor
- Hasło dodatkowe:
- Jędrychowski, Lucjan. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Leman, Jacek. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Twardowski, Tomasz (1949- ). Autor
- Hasło dodatkowe:
- Wzorek, Wiesław. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Kowalewska-Piontas, Jadwiga. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Sałek, Anna Teresa. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Adamczak, Marek. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
- Wydanie:
- Wydanie II zmienione - 1 dodruk (PWN).
- Miejsce:
- Warszawa :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Naukowe PWN,
- w roku:
- 2017.
- Opis fizyczny:
- 498 stron : ilustracje ; 24 cm.
- UKD:
-
577
(075.8)
579.67 (075.8)
663 (075.8)
664 (075.8) - Uwagi:
-
Nazwy autorów na stronie przytytułowej.
Na stronie tytułowej, okładce i grzbiecie także: "Wydawnictwo WNT".
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dostępne również w formie elektronicznej.
- ISBN:
- 978-83-01-19362-1
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MW M.11193 Dostępny | M.11193 | wypożyczona | 25/09/2025 | Zarezerwuj | ||
MCZ M.11194 Wolny dostęp | M.11194 | Wolny dostęp | - |